link rel="shortcut icon" href="http://jamaicaresor.se/favicon.ico">

Bröllopsresor på Jamaica

Bröllopspaket   Bröllopspriser  Bröllopstips   Bröllopsdatum   Bröllopscertifikat

Bröllopsresor till Jamaica – bara så romantiskt!

Tänk Dig doften av tropiska blommor, en blå himmel med vita moln och ljudet av vågor som slår mot stranden... i bakgrunden spelar en gitarrist en välkänd karibisk kärlekssång medan Ni ser varandra djupt i ögonen... och lovar varandra evig trohet. Sedan blir det en kyss och en skål för Ert nya liv tillsammans medan solen går ner i det gyllene havet.
Ett utomhusbröllop på en romantisk plats kan betyda så otroligt mycket. Att göra ett bröllop riktigt romantiskt är en konst. Vi kan ge massor av förslag på hur Ert bröllop kan bli mer romantiskt, men uppriktigt sagt finns det ingen mer romantiskt plats än Jamaica! Gifter Ni Er där kommer Ni aldrig att ångra Er.

Ni sparar pengar
Att gifta sig på Jamaica är förvånansvärt överkomligt. Med en liten och personlig ö-ceremoni kan Ni spara tiotusentals kronor jämfört med ett traditionellt svenskt bröllop. Här behöver Ni inte lägga en massa pengar på en avancerad och dyr bröllopsmiddag för en massa släktingar som Ni kanske inte ens känner. De är bara de viktigaste personerna som följer med Er till Jamaica. Efter ceremonin har Ni pengar över till en smekmånad i paradiset.

På Jamaica slipper Ni bråka om färgen på servetterna

Ok, vi erkänner! Att gifta sig kan vara en riktigt jobbig upplevelse. Så mycket planering, och så många människor som ska bjudas. Inbjudningar ska skickas ut och det är massor av andra detaljer att fundera över. Ibland känner man bara en stor stress. Åker Ni till Jamaica slipper Ni alla sista minuten problem som kan uppstå i samband med ett vanligt bröllop. Varför grubbla över detaljer som egentligen inte har någon betydelse? Det enda Du behöver göra på ett välorganiserat bröllop är att vara där – och se underbar ut.

Ni kommer att älska Jamaicas näst intill helt perfekta väder

På många ställen i världen kan ett utomhusbröllop bli en riktig katastrof. Men på Jamaica är vädret bra året runt. Här är det aldrig kallt! Även om det regnar ibland, hinner det ofta sluta innan det knappt har börjat. Jamaicas norra kust (Montego Bay, Ocho Rios, Negril och Port Antonio) har ett klimat som lämpar sig perfekt för utomhusbröllop.

Dagstemperaturen ligger normalt omkring 28°C året runt. Även på vintern. Låter det inte otroligt? Det betyder att Ni kan gifta Er när Ni vill på året! Så Ni behöver inte alls vänta tills i maj eller juni. Om Ni vill kan Ni åka under lågsäsongen när flygbiljetter och hotell är som billigast. Oavsett vilket datum Ni väljer är det sannolikt att vädret kommer att vara helt perfekt.

Ät frukost på balkongen. Sola på stranden. Koppla av. Bada i januari. Gå i shorts varje dag. På bara en vecka hinner Ni vänja Er vid paradiset och skaffa Er en massa fina semesterminnen – och en gyllenbrun solbränna!