Betalning

Deluxe Vacations accepterar endast betalning via BankGiro. Vårt bankgironummer hos SEB är 5990-6594.

Varför tar inte Deluxe Vacations emot kreditkortsbetalning?
Marginalerna på resor är väldig små och vi vill hålla priserna till kund så låga som möjligt. När en kund betalar med sitt kreditkort kräver kreditkortsföretagen 2,5% av resans pris. Det skulle innebära att vi skulle vara tvungen att höja priset på våra resor. Därför har vi beslutat att inte ta emot kortbetalningar.

Kreditkort och reseförsäkring
Har du kreditkort med reseförsäkring kontakta din bank som har ställt ut ditt kreditkort och fråga hur du kan betala till Bankgiro eller bankkonto med ditt Kreditkort för att reseförsäkringen ska gälla. Detta är möjligt hos de flesta banker som har ställt ut ditt kreditkort.

De flesta har redan en bra reseförsäkring genom sin hemförsäkring. En del hemförsäkringar har också avbeställningsskydd med. Kolla med din hemförsäkring eller utöka din hemförsäkring med avbeställningsskydd som oftast är väldig prisvärd och täcker alla resor du gör under året.

Så här svarar några banker:

SEB
För att reseförsäkringen ska gälla måste du ha ett giltigt Bankkort Visa eller SEB:s MasterCard. Du kan då antingen betala resan med kortet eller via ditt bankkonto i SEB. Läs mer på www.seb.se/kort 

Nordea
Har du kreditkort med reseförsäkring från Nordea och du betalar din resa via Internetbanken som en vanlig faktura så får du kreditkortets reseförsäkring. Även då betalningen går från ditt personkonto.

Handelsbanken
När våra kunder betalar en resa till Postgiro eller Bankgiro, så gäller automatiskt reseförsäkringen, förutsatt att kunden har ett kort med en sådan reseförsäkring hos Handelsbanken.

Swedbank
För betalning gäller följande för att den kompletterande kortförsäkringen ska gälla: - Betalning till bankgiro/plusgiro via Swedbanks girobetalningstjänst eller bankgiro-/plusgiro-betalning via Internetbanken. - Internettjänsten Direktbetalning från konto i banken, kontot som används behöver inte ha ett kort kopplat till sig. Du måste dock ha ett kort som innefattas i försäkringen för att den ska gälla